PLUS Dolj impreuna cu colegi din PLUS Diaspora au donat echipamente medicale catre Spitalul Filantropia din Craiova si Spitalul Municipal Bailesti.

0
8

Identificand nevoia suplimentara de materiale sanitare in randul spitalelor din judetul nostru, in aceasta perioada de criza sanitara COVID-19, membri ai PLUS Dolj impreuna cu colegi din PLUS Diaspora au donat echipamente medicale catre Spitalul Filantropia din Craiova si Spitalul Municipal Bailesti.

Donatia catre Spitalul Municipal Filantropia Craiova a constat in: kituri manuale de resuscitare respiratorie (6 buc.), manusi de examinare (3500 buc.).
Donatia directionata catre Spitalul Municipal “Prof. Dr. Irinel Popescu” din Bailesti a constat, de asemenea, in kituri manuale de resuscitare respiratorie (6 buc.), manusi de examinare (1000 buc.), dar si halate sterile de unica folosinta (300 buc.).

Celula de criza PLUS Dolj continua sa identifice potentiali donatori de materiale sanitare, pentru a ajuta spitalele din judetul Dolj pe perioada pandemiei.

Da o stea articolului !

 / 3Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  PSD foloseste Liceul Tehnologic Horia Vintila din Segarcea in scop electoral ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here