PMP Craiova: PRIMARIA TREBUIE SA EVITE CHELTUIELILE PUBLICE INUTILE

0
12

Dumitru Manescu, consilier municipal:” Atragem inca o data atentia asupra prioritizarii cheltuieilor publice la nivelul Craiovei in acord cu nevoile reale ale orasului si ale locuitorilor sai”

Grija pentru banul public la primaria Craiova e necesara acum mai mult ca oricand. Efectele economice ale crizei sanitare se vor resimti pe intreg parcursul anului. Prin urmare si ordinea de prioritati a alocarii banilor, din taxele si impozitele platite de craioveni, ar trebui calibrata ca atare.
In aceste conditii, PMP Craiova considera ca organizarea Zilelor Craiovei dincolo de data traditionala de 1 iunie nu isi mai are rostul in acest an. Deasemenea, apreciem ca nici gala UNITER Craiova 2020 nu mai este oportuna. Bugetul de 640 000 lei alocat Zilelor Craiovei, respectiv cel de 500 000 lei pentru gala UNITER ar putea fi redirectionate spre scolile sau spitalele din Craiova.
In acelasi timp apreciem ca alte cheltuieli, de genul 1 milion de lei (10 miliarde lei vechi) pentru 21 km de gardulete metalice, care sa imprejmuiasca zonele verzi din oras sunt total inoportune la acest moment.
Toata aceasta preocupare pentru lansarea rapida a unor licitatii de achizitii pentru lucrari publice nonprioritare, intr-o perioada marcata totusi de restrictii, inclusiv de ordin financiar, ridica semne de intrebare care duc cu gandul la apropiata campanie electorala.

BIROUL DE PRESA PMP CRAIOVA

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here