PMP Dolj a depus astazi candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat pentru alegerile din 6 decembrie.

0
7

Partidul Mișcarea Populară, filiala Dolj, a depus astazi candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat pentru alegerile din 6 decembrie.

Partidul Mișcarea Populară – Dolj propune doljenilor o echipa fara probleme de integritate, o echipa din punct de vedere profesional, excelenta. Vom reprezenta in Parlament pe toti doljenii care mai cred in rezultatul referendumului din 2009, privind reducerea numarului de parlamentari la 300, trebuie pusa in aplicare. Noi vom reprezenta, in Parlamentul Romaniei pe toti doljenii care cred in valori nationale, cred in libera initiativa, care cred in proprietate, si nu in ultimul rand, cred in Dumnezeu.

PMP este un partid popular, crestin democarat, de care Romania are mare nevoie. Noi vom reprezenta in Parlamentul Romaniei acel echilibru de care este atata nevoie, pentru siguranta cetateanilor si pentru bunastarea tuturor cetatenilor Romaniei”,  a declarat Anisoara Stanculescu, presedinte PMP Dolj.

Senatorul Radu Preda a ales să părăsească formațiunea social-democrat și s-a înscris în PMP. Acesta a luat această decizie după ce PSD nu i-a oferit un loc eligibil la viitoarele alegeri parlamentare.

Citeste si ...  Cezar Dragoescu , membru fondator USR Craiova : In plina perioada de pandemie si criza economica Primaria Craiova cheltuie bani ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

„Am trăit o deziluzie foarte mare, așa sunt lecțiile de viață, ce nu te omoară te face mai puternic. Am fost invitat să mă alături echipei PMP Dolj, o echipă mică, însă cu obiective mari. Am făcut această alegere cu gândul la oameni. Cred că până la urmă, judecată politică trebuie să aparțină craiovenilor și doljenilor. În cariera mea politică, nu am făcut compromisuri, nu am lucrat cu jumătăți de măsură. Mă așteptam să mi se răspundă de la partid (n.r. PSD) cu aceeași monedă. De astăzi, sunt traseist politic a declarat Radu Preda, candidat PMP la alegerile parlamentare.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here