PMP DOLJ: PLATFORMA ONLINE solutiata.ro DESCHISĂ OPINIILOR DOLJENILOR

0
16

Deputat ION CUPĂ, președintele PMP DOLJ: ”Ne propunem să purtăm, și în acest mod, un dialog deschis cu toți cei care doresc să-și spună liber cuvântul și  să vină cu soluții pentru România, pentru comunitatea în care trăiesc”

 

PMP lansează în spațiul public platforma online solutiata.ro deschisă tuturor românilor care vor să se implice cu soluții pentru societatea românească. 

Aceasta platformă, având ca deviză ”Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta”, își propune să colecteze și să pună în dezbatere publică soluțiile românilor cu privire la  probleme naționale și locale.

Platforma noastră online se centrează,  în principal, pe 6 mari domenii: economie, sănătate, educație,  mediu, turism, agricultură.Cele mai bune soluții urmează să devină inițiative legislative din partea PMP sau inițiative de hotărâri în consiliile locale. Îi indemn pe  toti doljenii, de toate vârstele, să  intre pe această platformă  și să-și spună punctul de vedere, opiniile, soluțiile”- a precizat deputatul ION CUPĂ,liderul organizatiei doljene a PMP.

 

          Prin acest mijloc de comunicare cu opinia publică PMP vrea să-i motiveze pe români la participare publică, la dezbatere democratică  chiar și în aceste conditii  dificile cauzate de pandemia de coronavirus.

 

          ”Democrația nu trebuie suspendata din cauza crizei sanitare. Sunt mijloace să fim în contact permanent  cu cetățenii si trebuie să facem acest lucru în continuare”- a mai precizat presedintele PMP Dolj.

 

                                      

                                                                BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here