PMP DOLJ: PMP VA MOBILIZA UN NUMAR MARE DE OAMENI IN FAVOAREA SA PESTE TOT IN TARA

0
7

Deputat Ion Cupa, Vicepresedinte national PMP :” PNL si USR nu trebuie sa subestimeze capacitatea PMP de a se mobiliza in campania electorala din marile orase, mai ales daca Traian Basescu va intra in competitia pentru Primaria Capitalei ”

PMP este vocea ratiunii dreptei romanesti cerand in mod consecvent celorlalte partide de dreapta si centru dreapta sa contrapuna PSD candidati unici la functiile de primar in marile orase ale tarii, inclusiv la Craiova.
Constatam ca aceasta varianta strategica rationala este ignorata de USR si abandonata de PNL.

In aceste conditii PMP este pregatit sa aplice strategia politica a succesului pe cont propriu, peste tot in tara:
”Luam tot mai serios in calcul candidatura presedintelui de onoare al PMP, Traian Basescu, la functia de Primar General al capitalei.

Aceasta ar crea un efect de contagiune pozitiva in toate organizatiile din tara. Nimeni nu trebuie sa subestimeze forta de mobilizare a partidului nostru peste tot in marile orase, dar nu numai, mai ales daca Traian Basescu va intra direct in batalia electorala”- afirma deputatul Ion Cupa, vicepresedinte national al PMP.

Citeste si ...  #BarondeDolj : Bani de campanie sau pentru partid ? Jane Vilcomeanu , primarul comunei Orodel repara drumurile cu 300.000 de lei ..

PMP atrage atentia PNL si USR, inca o data, asupra pericolului risipirii voturilor dreptei in favoarea PSD, in cazul candidaturilor multiple.
”Daca se merge pe drumuri individuale la listele de candidati, noi cei de la PMP nu vom ezita sa valorificam toate atuurile pe care le avem, si in Craiova si in judetul Dolj, pentru a obtine un rezultat cat mai bun” – a conchis Ion Cupa, presedintele PMP Dolj.
Biroul de presa PMP Dolj

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here