PMP DOLJ: PRIMARUL DIN BAILESTI RISCA PLANGERE PENALA DIN PARTEA PMP BAILESTI

0
12

Sorin Vilcu, vicepresedinte PMP Dolj:”Cerem primarului din Bailesti sa renunte la vanarea competitorilor politici si sa citeasca bine legile inainte de a le aplica abuziv”

Constatam ca primarul Costel Pistritu, in loc sa recupereze pe ultima suta de metri restantele mari in materie de proiecte in favoarea dezvoltarii Bailestiului, se ocupa de prigonirea concurentei electorale.

”Este inacceptabila actiunea primarului PNL de intimidare a organizatiei PMP din Bailesti prin asmutirea Politiei Locale impotriva unui banner amplasat legal pe sediul PMP din localitate (sediu proprietate privata!!!). Primarul comite astfel un abuz in functie descalificant. Vom face o plangere penala impotriva acestui primar caruia competitia electorala ce se apropie se pare ca ii produce deja frisoane”

PMP intelege sa respecte toate legile care au incidenta asupra proceselor electorale.
Montarea unui banner politic cu insemnele partidului si numele presedintelui organizatiei locale pe sediul (privat) al PMP Bailesti, fara niciun indemn la vot, este un fapt perfect legal, care tine de dreptul la propria imagine al organizatiei si nu incalca nicio lege din Romania.

Citeste si ...  PMP DOLJ: ALEGERILE LOCALE ȘI PARLAMENTARE TREBUIE SĂ AIBĂ LOC ÎN ACEST AN

PMP Dolj face un apel catre toate formatiunile politice si catre toti primarii in functie sa contribuie la realizarea unui mediu local propice desfasurarii legale a activitatilor politice si electorale.

BIROUL DE PRESA PMP DOLJ

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here