PMP DOLJ:INITIATIVELE POLITICE NU AR TREBUI SA SFIDEZE BUNUL SIMT COLECTIV

0
3

SORIN VILCU, vicepresedinte PMP Dolj :” Asa numita educatie de gen promovata de USR debalanseaza raportul dintre libertate si responsabilitate”

Demersul senatorilor PMP de a opri initiativa legislativa a celor de la USR privind promovarea asa zisei ”educatii de gen” este in conformitate cu credintele majoritatii imense a romanilor. Obligatia partidelor politice, cu atat mai mult a unei miscari populare cum este PMP, este aceea de a tine cont tot timpul de vocea poporului.

Prin stoparea unei legi total nepotrivite cu realitatile din societatea romaneasca de azi, PMP a vrut si vrea sa evite punerea in pericol a integritatii fizice si psihice a copiilor si a tinerilor, precum si a personalului din unitatile de invatamant, fie el didactic, didactic auxiliar sau nedidactic.

Educatia pentru cunoastere inseamna in primul rand responsabilitate pentru destinele unor oameni aflati la inceputul vietii.Referirile la identitatea de gen nu trebuie sa faca prozelitism pentru promovarea in masa a unor teorii care sa afecteze integritatea psihica a elevilor, mai cu seama a celor minori.

Citeste si ...  Nicolae Giugea : Initiativa ”Fara penali” a fost votata in Camera Deputatilor

PMP nu este impotriva educatiei pentru cunoastere, nu este impotriva libertatii si drepturile minoritatilor.Dorinta PMP este aceea de asezare a responsabilitatii in fata ”libertatii” de a calca in picioare valori care pentru marea majoritate a romanilor sunt de neatins.

Salutam reactiile de sprijin si miile de mesaje de incurajare venite din partea organizatiilor noastre locale, din partea educatorilor si parintilor, a unor organizatii din sfera societatii civile.
Solicitam presedintelui Iohannis sa promulge legea in varianta adoptata la Senat si sa tina cont astfel de vointa unei majoritati incontestabile.

BIROUL DE PRESA PMP DOLJ

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here