PMP DOLJ:SALUTAM CONSOLIDAREA GRUPULUI PARLAMENTAR PMP

0
7

Deputat Ion Cupa, vicepresedinte national PMP: ”Alaturarea fostilor parlamentari ALDE, deputatul Adrian Mocanu (foto) si senatorul Dorin Valeriu Badulescu la grupurile parlamentare ale PMP arata, o data in plus, ceea ce am prevazut inca de acum 6 luni: destramarea ALDE”

Faptul ca tot mai multi oameni de valoare vin alaturi de PMP in Dolj si peste tot in tara indica o crestere semnificativa a increderii cetatenilor in modul consecvent si ferm in care intelegem sa facem politica.
PMP ca partid popular, de centru-dreapta isi dedica intreaga activitate politica reprezentarii si apararii intereselor cetatenilor romani dinauntrul si din afara granitelor, refuzand orice fel de jocuri politice menite a afecta stabilitatea tarii.
PMP intelege sa actioneze pragamatic atat in Parlamentul national cat si in Parlamentul european in conformitate cu agenda reala a cetateanului.
Acum Romania are nevoie de un guvern stabil menit sa raspunda prompt provocarii sociale si economice generate de criza coronavirusului. Tara are nevoie de decizii responsabile si de masuri adecvate.Nu exista obiectiv mai important decat siguranta si sanatatea romanilor.Orice alte preocupari de ordin politic trebuie sa treaca intr-un plan secund.Reusim Impreuna!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

BIROUL DE PRESA PMP DOLJ

Facebook Comments
Citeste si :   Negocierile pentru sustinerea Guvernului Orban intra in ultima etapa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here