PNL Dolj : Consilierii judeteni ai PNL nu au putut gira prin prezenta lor in sala de sedinte alegerea in functia de vicepresedinte a unui fost condamnat penal pentru fapte de coruptie

0
46

Grupul consilierilor judeteni ai PNL Dolj a luat decizia de a nu participa azi la votul pentru desemnarea vicepresedintilor Consiliului Judetean Dolj, constatand cu uimire ca anuntul domnului presedinte al PSD Dolj, Claudiu Manda, prin care isi anunta sprijinul pentru reprezentantul PER, Antonie Solomon, urma sa fie pus in practica de grupurile de consilieri PSD+ALDE, PER si PRO Romania.

PNL Dolj considera inacceptabil ca un cetatean cu grave probleme de integritate, sprijinit de o majoritate toxica, formata din „fratii PSD-ALDE-PRO Romania“ si PER – o formatiune politica gelatinoasa din punct de vedere doctrinar, sa ajunga sa conduca destinele a peste 650.000 de doljeni. Cu atat mai condamnabila este abordarea asa-zisului partid curat de stanga – PRO Romania, condus la Dolj spre culmile ridicolului de catre un deputat obisnuit cu migrarea de la dreapta la stanga pe scena politica in goana sa dupa o pensie speciala de parlamentar.

Consilierii judeteni ai PNL nu au putut gira prin prezenta lor in sala de sedinte alegerea in functia de vicepresedinte a unui fost condamnat penal pentru fapte de coruptie, in legatura cu functia detinuta la acel moment, respectiv cea de primar al Craiovei.
Acesta ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru electoratul doljean, avand in vedere apropiatele alegeri parlamentare.

A sosit timpul sa sanctionam la vot astfel de derapaje grave de la criteriile de integritate ale unei clase politice ce va trebui sa conduca tara in urmatorii patru ani. Atragem atentia asupra unui troc mizerabil realizat de catre conducerea PSD Dolj si PER Dolj, prin care, in schimbul obtinerii unei majoritati in Consiliul Judetean Dolj si in Consiliul Local Craiova, domnul Claudiu Manda si doamna Lia Olguta Vasilescu au acceptat cu seninatate prezenta unui penal la conducerea judetului si a unui tanar fara niciun fel de experienta politica si administrativa pe un loc eligibil pe lista partidului pentru Camera Deputatilor. Aceasta intelegere toxica denatureaza fundamental vointa electoratului doljean exprimata la alegerile locale din data de 27 septembrie.

Ceea ce s-a intamplat azi in sedinta de consiliu judetean dovedeste ca orice vot acordat PRO Romania si PER la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie insemna, de fapt, un vot in alb acordat Partidului Social Democrat.

Biroul de presa al PNL Dolj

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here