PNL Dolj continua campania pentru Alegerile Parlamentare in judet .. S-au intalnit cu locuitorii din Valea Stanciului, Gingiova, Zaval, Calarasi, Bechet si Dabuleni

0
63

Azi, 22 noiembrie 2020, candidaţii PNL Dolj la alegerile parlamentare s-au întâlnit cu locuitorii din Valea Stanciului, Gingiova, Zaval, Calarasi, Bechet si Dabuleni.

La aceste întâlniri, au participat: preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, senatorul Mario Ovidiu Oprea, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, deputatul Nicolae Giugea, Veta Păsculescu.

Ministrul Apararii, Ionel Ciuca a subliniat faptul ca, viitorul guvern liberala are ca obiectiv dezvoltarea mediului rural, stoparea migratiei si intoarcerea tinerilor plecati la munca peste hotare.

”Ziua de 6 decembrie reprezinta un moment de cotitura, 4 ani nu mai sunt alegeri pana in 2024, atunci vom avea europarlementare, locale, prezidentiale si parlamentare. Am mai spus, 8 ani de zile a fost PSD la guvernare, a luat foarte multe voturi in Dolj, in schimb, pentru cetatean nu s-a intors nimic.”, a declarat Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj,

Candidaţii PNL Dolj au purtat discuţii cu locuitorii despre necesitatea unor investiții, care să ajute la dezvoltarea zonei.

Săptămâna viitoare, candidaţii PNL Dolj vor reveni în aceste localităţi, împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, pentru a discuta despre nevoile concrete ale fermierilor.

S-a reiterat ideea că, pentru PNL, agricultura este o prioritate și, ca urmare, planul de dezvoltare al României acordă un rol important acestei ramuri economice de bază, în sudul Olteniei.

 

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here