PNL Dolj : O veste foarte bună pentru Băileşti. A fost aprobată finaţarea pentru pentru înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale.

0
377

Primele proiecte pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, în valoare totală de 3.854.583.847,09 lei, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, au fost aprobate astăzi de Ministerul Dezvoltării.

Județul Dolj se evidențiază printr-o investiție majoră, de peste 119 milioane de lei (24 milioane de euro), pentru infiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale în municipiul Băileşti. Obiectivele vizează dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, pentru a asigura acest serviciu de bază pentru cetățenii care nu sunt racordați la rețeaua de gaze naturale.

Sunt pași importanți care se fac în direcția dezvoltării comunităților locale, prin proiecte viabile și eficiente. Branșarea familiilor din Dolj la rețeaua de gaze naturale este o prioritate pentru PNL şi arată încă o data de ce am iniţiat şi sustinut programul “Anghel Saligny”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here