PNL Dolj solicita organizatiei PSD sa inceteze campania de intimidare pe care o duce in Dolj impotriva oamenilor care au alte optiuni electorale.

0
27

Ilie Nemtaru , consilier local din partea PSD in comuna Farcas, l-a agresat pe unul din consatenii sai, membru PNL pe motiv ca nu vrea sa-l voteze.

Ilie Nemtaru, fost primar al comunei timp de foarte multi ani, a „incercat” cu blandetea pumnului si argumentul smuciturii sa-l convinga pe unul dintre membrii nostri de partid sa paraseasca barca liberala si sa voteze cu social-democratii.

Vazand ca se loveste de refuz, Nemtaru a coborat din masina, l-a apucat de brat si l-a smucit cu putere, apoi, pentru o mai „buna” convingere, i-a tras si o palma.
Precizam faptul ca membrul nostru de partid (a carui identitate ne-o dorim protejata) a depus plangere penala in data de 06.09.2020 la Politia Simnicul de Sus si s-a prezentat la Institutul de Medicina Legala.

Reamintim doljenilor ca, de-a lungul anilor, Ilie Nemtaru a excelat in a-si linsa oponentii, scandalurile din comuna, in care acesta este implicat, tinandu-se lant.

Biroul de presa al PNL Dolj

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here