Politistii si jandarmii au aplicat, la sfarsitul saptamanii trecute, amenzi in valoare de 290.000 de lei.

0
10

Ca urmare a incalcarii prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, politistii si jandarmii au aplicat, in ultimele de 24 de ore, 698 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 250.450 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Politiei, au fost constatate, ieri, 2 infractiuni pentru zadarnicirea combaterii bolilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 Cod Penal.

Totodata, in data de 21 iunie a.c., 71 de persoane care nu au respectat masura izolarii la domiciliu sau a carantinei au fost introduse in carantina institutionalizata pentru 14 zile sau a fost dispusa masura carantinarii institutionalizate pentru o noua perioada de 14 zile.

In ultimele 48 de ore, politistii cu atributii pe linie rutiera din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dolj au desfasurat actiuni pentru prevenirea producerii de accidente de circulatie, fiind avuta in vedere combaterea principalelor cauze generatoare.

Astfel, pentru abaterile constatate, politistii au aplicat 250 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 40.000 de lei.

Ca masuri complementare, politistii au retinut 30 permise de conducere si au retras 6 certificate de inmatriculare.

De asemenea, politistii au constatat 10 infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here