Pompieri mehedințeni avansați în grad

0
83
72 / 100

Cinci pompieri mehedințeni au fost avansați, în cadrul unui ceremonial militar desfășurat la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al județului Mehedinți.

Un ofițer, un maistru militar și trei subofițeri au fost avansați în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad.
Noile grade le-au fost înmânate de către inspectorul șef al ISU Mehedinți, colonel Florentin Dragomir.

Maior Roșoga Doinița din cadrul Serviciului Financiar a primit gradul de locotenent-colonel, iar maistrul militar clasa a II-a, Diaconescu Cleopa Damian din cadrul Serviciului Logistic, gradul de maistru militar clasa I. Plutonierului adjutant Mutu Oara Larisa din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților și plutonierului adjutant Zidaru Ion din cadrul Detașamentului Orșova le-au fost înmânate gradele de plutonier adjutant șef.
Plutonier major Tabacu Gheorghe Virgil din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin a fost avansat în gradul de plutonier adjutant.

Sursa Informația de Severin

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here