Posta Romana : ATENŢIE LA FRAUDELE ELECTRONICE DE TIP PHISHING! ATENŢIE LA CE LINK-URI ACCESAŢI!

0
122

Posta Romana anunta pe pagina de facebook unele precizari cu privire la fraudele electronice de tip phishing.

“Mai mulţi clienţi ai companiei noastre au primit SMS-uri pe telefon, prin care sunt îndemnaţi să îşi scrie datele cardului bancar, pentru a plăti taxe vamale sau alte astfel de motive.

Pentru a părea cât mai veridic, textul acestor SMS-uri frauduloase conţine şi presupuse date referitoare la numărul trimiterilor, coletelor sau la ambalajul acestora.
Mesajele se încheie cu invitaţia de a accesa un link, un website, unde victimele sunt invitate să îşi introducă datele personale şi numărul cardului, oferind hackerilor posibilitatea de a avea acces la conturi şi la banii celor care urmează aceşti paşi.

Aşadar, nu accesaţi aceste link-uri, nu oferiţi datele dumneavoastră personale, nici numărul cardului, niciunuia dintre aceste website-uri false.
Vă reamintim că POŞTA ROMÂNĂ OPEREAZĂ EXCLUSIV CU SITE-UL SĂU OFICIAL: www.posta-romana.ro şi PAGINA OFICIALĂ DE FACEBOOK: www.facebook.com/CNPR.Compania.Nationala.Posta.Romana.
Orice altă variantă de nume de website, care ar putea părea oficial şi real, nu aparţine companiei noastre şi nu trebuie accesat.”, mentioneaza Posta Romana pe pagina de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here