Compania Națională “Poșta Română” a depus în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) procedura de consultare publică pentru achiziţia unei game largi de servicii medicale, astfel încât să ofere angajaților cele mai bune soluții în materie de sănătate. 

 

Procedura este adresată tuturor operatorilor economici din piața de profil, cu scopul identificării celor mai bune soluţii pentru accesul la o gamă largă de servicii medicale, incluzând consultații medicale generale și specializate, investigații de laborator, proceduri chirurgicale, spitalizare și alte servicii de sănătate preventive și curative pentru angajatii Poștei Române. 

 

Compania urmărește elaborarea unui caiet de sarcini care să cuprindă următoarele aspecte: 

 

 

Dorim să asigurăm angajaților noștri servicii medicale de înaltă calitate, furnizate de profesioniști în domeniu. Urmărim să acoperim nevoile tuturor salariaților, indiferent de locul lor de muncă sau deplasările pe care le efectuează în scop profesional, având în vedere numărul mare al acestora, de peste 21.000 de salariați pe întreg teritoriul țării”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română.

 

Procedura de consultare se va realiza prin intermediul platformei SEAP, numărul anunţului fiind MC1028740. 

 

Pentru mai multe informații, accesați link-ul https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/mc-notice/view/100153595.

 

Propunerile se depun la adresa de e-mail licitatii@ropost.ro, până la data de 26 aprilie 2024. 

 

 

Comunicare și Relații Publice

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *