Poșta Română – Sucursala Regională Craiova : Împreună facem bine!

0
237

Campania “Donează parte din viaţa ta!”, inițiată de Compania Națională Poșta Română, a continuat, astăzi, în județele din Oltenia: Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți și Vâlcea. Prin această campanie ne dorim să ajutăm la acoperirea deficitului de sânge din spitalele din România, unde unul din 10 pacienți internați are nevoie de o transfuzie de sânge.

95 de angajati ai Postei Romane din Dolj, Olt, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Teleorman, Argeș, Prahova și Dâmbovița au donat 42,75 l de sânge!

Campania “Donează parte din viața ta!” a demarat în luna ianuarie a.c., ca primă acțiune de donare de sânge la nivelul operatorului național de servicii poștale. Inițiativa a reușit să implice un număr de aproape 526 de angajați ai Poștei Române ca donatori activi si au salvat 1.578 de vieți. Proiectul social va continua pe tot parcursul anului, următoarea etapă a maratonului umanitar se va desfășura, din nou, la nivelul poștașilor din București și județul Ilfov.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here