Povestea continua cu un duel pe stadionul din Banie .. CSO Filiasi – CSU Craiova

0
187
55 / 100

Revelatia acestei editii a Cupei Romaniei, echipa din Filiasi intalneste CSU Craiova in aceasta seara pe stadionul din Banie . Totul a inceput cu meciul de la Carcea cand CSO Filiasi a inceput aventura in Cupa Romaniei (un meci neinteresant pentru presa) ..

De atunci CSO Filiasi a inceput sa castige toate meciurile din a doua competitie a fotbalului romanesc . CSO Filiasi a castigat cu 3-0 in confruntarea cu echipa din Carcea .

A urmat apoi un meci interzis cardiacilor , CSO Filiasi a castigat la loviturile de departajare impotriva echipei Vedita Colonesti ..

In runda urmatoare , CSO Filiasi a intalnit o echipa din liga 2 . Viitorul Targu Jiu a plecat pe jos de la Stadionul Orasenesc din Filiasi . Mario Gaman si CSO Filiasi au castigat partida dupa alt meci interzis cardiacilor ..

Atunci a aflat si presa din Romania ca exista aceasta echipa 🙂

Pe 23 septembrie a venit randul „Batranei Doamne” sa se incline echipei din Filiasi. Uta Arad a pierdut pe terenul echipei CSO Filiasi iar toata presa spunea ca este o minune ..

Hermannstadt a fost ultima „victima” a echipei din Filiasi .. iar azi joaca impotriva echipei CSU Craiova..

Despre ce au declarat jucatorii si antrenorul puteti gasii pe alte pagini , site-uri care pana sa ajunga aici nu a existat CSO Filiasi .. Aici in schimb puteti gasii meciurile alea .. neinteresante pentru presa nationala 🙂

Mult succes CSO Filiasi in confruntarea cu CSU Craiova !

Meciul din aceasta seara va incepe la ora 20:30 pe stadionul din Banie ..

Arbitri si Observatori
Arbitru: Rusandu Lucian – Sfântu Gheorghe
Asistent: Bucsi Imre-Laszlo – Sfântu Gheorghe
Asistent: Lucaciu Doru Claudiu – Cluj-Napoca
Rezervă: Avram Robert – Piteşti
Observator: Grigore Felix – Bucureşti
Observator: Grigorescu Nicolae – Timişoara

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here