Prefectul Judetului Dolj , Narcis Purcarescu despre italianul infectat cu coronavirus : Am identificat traseul mai simplist pentru ca el poate sa stie ce a facut in cele patru zile..

0
11

Cetateanul italian ,  Cesare Emenddatori depistat cu coronavirus a intrat in contact si cu mai multe persoane din Craiova, autoritatile au reusit sa identifice, pana acum, masina pe care acesta a inchiriat-o, pasagerii care au stat in preajma lui in avion si au refacut, in mare, traseul acestuia.

Cesare Emenddatori a aterizat in seara zilei de 18 februarie apoi a inchiriat o masina pentru a ajunge in Gorj.

„Nu a fost o sedinta, ci am constituit o celula de criza. Pana acum, am reusit sa identificam masina pe care a inchiriat-o cetateanul italian, persoanele care au stat in preajma cetateanului italian in avion cand a venit si cand a plecat. De asemenea, am identificat traseul mai simplist pentru ca el poate sa stie ce a facut in cele patru zile. In data de 18 februarie, la ora 23.45, a aterizat avionul, a preluat masina inchiriata si a plecat direct la socrii acasa, in judetul Gorj. S-a intors in data de 22 februarie, a predat masina reprezentantului firmei de la care a inchiriat-o, s-a urcat in avion si a plecat in Italia”, a mentionat prefectul judetului Dolj.

Pasagerii  si cele sapte stewardese vor fi contactati de DSP Dolj pentru a li se face analize.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

„Facem demersuri catre compania de zbor pentru identificarea, pentru CNP-urile celor care au stat in preajma cetateanului italian. Vorbim despre 22 pasageri la dus, 22 intors. Cei 44 plus cele sapte stewardese urmeaza sa fie contactati de Directia de Sanatate Publica Dolj si sa li se faca analizele”, a mai spus Purcarescu.

Citeste si :   Plus Dolj : PLUS activeaza celula de criza pentru coronavirus

Nu doar autoritatile din Dolj sunt in alerta ! Si autoritatile din Gorj fac demersurile necesare pentru identificarea tuturor persoanelor care au avut contact cu italianul.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here