Prefectul Judetului Dolj , Nicusor Rosca , a decis efectuarea unor controale in localitatile unde exista terenuri infestate cu ambrozie

0
32

In judetul Dolj, exista localiati unde au fost deja semnalate terenurile acoperite cu ambrozie. Potrivit Prefecturii Dolj vor fi efectuate controale de catre reprezentantii comisiei special infiintate pentru combaterea plantei.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta al Judetului Dolj, sub coordonarea prefectului Nicusor Rosca, a decis, in sedinta din data de 01.09.2020, efectuarea unor controale in localitatile unde a fost semnalata existenta unor terenuri infestate cu buruiana “ambrozia”. Verificarile vor fi efectuate de comisia pentru combaterea buruienii ambrozia, ce a fost consitituita, la nivelul judetului Dolj, prin Ordinul Prefectului nr. 202/29.05.2020.

De asemenea, in perioada 01.09-30.09.2020, secretariatul comisiei asigurat de catre Directia pentru Agricultura Judeteana Dolj va prezenta, saptamanal, prefectului Nicusor Rosca un raport cu privire la actiunile intreprinse si masurile dispuse, cu precizarea ca, prima raportare va fi prezentata pana pe data de 04.09.2020.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here