Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca ia atitudine fata de cresterea numărului cazurilor de infectare de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova

0
49

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a susținut astăzi o conferință de presă la sediul Direcției de Sănătate Publică Dolj, ca urmare a creșterii numărului cazurilor de infectare de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova.

Prefectul județului a avut o întâlnire cu reprezentanții DSP Dolj, cărora le-a solicitat o analiză complexă a situației de la cămin și luarea unor măsuri care să limiteze numărul de infectări. De asemenea, a solicitat inspecției sanitare din cadrul DSP Dolj să verifice modul în care conducerea instituției a dus la îndeplinire prevederile legale privind limitarea răspândirii Sars CoV 2.

Până în prezent, aici s-au înregistrat 126 cazuri confirmate, atât în rândul beneficiarilor, cât și al angajaților căminului. Personele sunt asimptomatice, mai puțin 2 cazuri în care se urmează tratament medicamentos cu antibiotic.

Niciuna dintre persoanele confirmate nu se află în spital, fiind tratate în cămin. Facem precizarea că aceste persoane s-au testat din 14 zile în 14 zile, conform metodologiei Ministerului Sănătății.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here