Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca : Interesul nostru este acela de a atrage cât mai mulți investitori în județul Dolj..

0
67

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a mediat astăzi o întâlnire între reprezentanții fabricii Getec, companie din sectorul energiei regenerabile, cei ai Transgaz Craiova și Distrigaz Sud, în vederea armonizării relației de parteneriat a celor trei entități.

Getec Servicii Energetice România a transmis o solicitare către Distrigaz Sud Craiova pentru majorarea volumului de gaz furnizat către fabrica de la Podari, însă acest lucru este posibil doar cu modificarea rețelelor de alimentare, deținute de Transgaz.

În urma discuțiilor, s-a stabilit formarea unui grup de lucru, care să se reunească periodic în sedințe de lucru, astfel încât solicitarea Getec Servicii Energetice România să fie soluționată cât mai curând.

“Interesul nostru este acela de a atrage cât mai mulți investitori în județul Dolj, de a-i sprijini în demersurile lor pentru a demara cât mai repede activitatea, având în vedere că investițiile în economie reprezintă și crearea de noi locuri de muncă”, a precizat Nicușor Roșca, prefectul județului Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here