Premiera istorica: Revelionul lui Dan Negru a fost „detronat” dupa 20 de ani

0
96
50 / 100

Audiente-surpriza in noptea dintre ani,anunta Pagini de Media. Pentru prima data, Pro TV a depasit Antena 1 si Revelionul lui Dan Negru in noaptea dintre ani. De obicei, noaptea de Revelion era putinele zile din an in care Antena 1 lasa mult in urma Pro TV (care ani la randul a preferat un „non-combat” )si a difuzat filme.

Ce a avut Pro TV? Genericul: Protevelion, un spectacol cu vedetele postului si cu invitati, prezentat de Pavel Bartos si de Raluka, cu dialoguri intre prezentatori si invitatii care erau permanent in platou (cam ca la „gradenele” lui Negru), multa muzica populara si de petrecere, putin mister (nu masti ca la Dan Negru, ci „umbre” pe un ecran), totul filmat ca un talent show (a fost in platoul in care se filmeaza Romanii au talent, SuperStar sau Vocea Romaniei).

Plus trupa Light Balance (America’s Got Talent). Si (foarte) mult Pepsi (sponsorul programului) si un platou luminat in culorile brandului.

Ce a avut Antena 1? Clasicul Revelion al starurilor, cu masti (format despre care Dan Negru spunea ca e ultima data cand il face), cu Romica Tociu, Cornel Palade, Selly si momente inspirate din serialele la moda: concursuri Squid Game sau Casa del Papel.

De notat ca programul lui Dan Negru a inceput la ora 22.00, ca de obicei, iar Protevelionul a pornit inca de la ora 20.00.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here