Premierul britanic a venit cu un mesaj emoționant pe care l-a adresat copiilor din Ucraina.

0
327

Premierul britanic Boris Johnson a spus că e „foarte trist” să  observe că nu se mai găsesc copii și adolescenți pe străzile din Kiev, notează CBN.

„Când președintele dumneavoastră mi-a arătat Kievul luna trecută, absența copiilor și a tinerilor pe străzi și parcuri m-a întristat foarte mult. După invazie, mulți dintre voi ați fost forțați să plecați.

Ați lăsat în urmă familie, prieteni, animale de companie, jucării și tot ceea ce este familiar, căutând refugiu în stații de metrou, orașe îndepărtate și chiar în alte țări. Nu îmi pot imagina cât de dificil este acest an pentru voi”, a scris Boris Johnson.

Premierul britanic Boris Johnson a efectuat, în luna aprilie, o vizită la Kiev, unde s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Cei doi oficiali au discutat despre sprijinul pe termen lung al Marii Britanii pentru Ucraina, iar prim-ministrul Marii Britanii a prezentat un nou pachet de ajutor financiar și militar.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here