Premierul Ciolacu: Nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei

0
208

Premierul Marcel Ciolacu a precizat, referitor la ceea ce s-a întâmplat în centrele pentru îngrijire în care bătrâni erau torturaţi, că nu are nicio milă pentru „tăcăloşii” care au făcut astfel de lucruri.

Marcel Ciolacu a adăugat că prioritatea va fi verificarea şi reanalizarea autorizaţiilor la toate centrele pentru copii, vârstnici şi persoane cu dizabilităţi.

Premierul Ciolacu a mai spus că a solicitat mininistrului Justiţiei soluţionarea prioritară a acestor cauze. De asemenea, începând de luni, ministrul Muncii va începe discuţiile cu reprezentanţii cultelor pentru ca acestea să se implice în sprijinirea şi ajutarea acestor persoane vulnerabile.

„Astăzi am fost într-un centru din București, care a preluat o parte dintre persoanele cu dizabilități din ”Azilele groazei”. Le mulțumesc oamenilor cu suflet care în aceste zile au grijă de bătrânii care au îndurat toate acele suferințe inimaginabile.
Dar nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei. Avem de a face cu o problemă de fond, o problemă de sistem. UN SISTEM CORUPT ȘI INERT! Și cu funcționari publici COMPLICI, care în loc să fie de partea oamenilor amărâți, s-au vândut ticăloșilor!
Vom face curățenie de sus până jos! De la condiții în centre, la instituții și legislație! De data aceasta, nu există scuze și nu se poate! Voi urmări personal să se poată!”, a declarat Premierul Marcel Ciolacu..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here