Premierul Florin Citu a vizitat Colegiul Național „Carol I” si Colegiul Militar ,,Tudor Vladimirescu

0
55

Premierul Florin Citu a efectuat o vizita de lucru in Municipiul Craiova.
Premierul a vizitat Colegiul National Carol I si Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu” Craiova.

„Fac o promisiune publică, am fost acum la semnarea contractului, voi veni și în 2023, la finalizarea proiectului. Acestea sunt proiectele pe care vreau să le realizăm, proiectele pe care le putem finaliza rapid, să nu se mai întindă pe ani de zile.

Am fost surprins să văd cum arată acest liceu și este clar că nu este o problemă recentă, este o problemă care durează de ani de zile. Sunt surprins neplăcut că până acum nu s-au găsit resursele necesare să fie rezolvată această problemă, mai ales că este un liceu important, un liceu cu istorie.

De acesta suntem astăzi aici, garanția că vin la semnarea acestui proiect șivoi fi aici și în momentul în care se va inaugura”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîţu, în vizita la Craiova a fost însoţit de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei – Cseke Attila şi de ministrul Apărării Naţionale – Nicolae Ciucă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here