Premierul Ludovic Orban a rabufnit in direct la TV: Cine lanseaza astfel de alegatii in spatiul public este complet dus cu capul

0
22

Premierul Ludovic Orban a rabufnit duminica, la Romania TV, afirmand ca cei care acuza Guvernul PNL de manipularea datelor in privinta COVID-19 „sunt dusi cu capul”.

„Toata demagogica politica legata de – faptul ca am vazut repetate declaratii ca noi manipulam cifrele. Nu manipulam nicio cifra. Noi avem un numar de laboratoare acreditate care au o capacitate de testare pe care am crescut-o de la 5-600 la peste 17.000 de teste zilnice.

Aceste laboratoare fac analizele, cu aparatele de tip real time PCR, aceste analize sunt analize care se fac dupa o metodologie, se inregistreaza. Exista un sistem de centralizare a informatiilor si toate informatiile sunt publice.

Nimeni nu poate sa manipuleze aceste informatii. Cine lanseaza astfel de alegatii in spatiul public este complet dus cu capul. Nu exista nicio posibilitate de a manipula aceste informatii”, a spus Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, „bagatelizarea sistematica a pericolului, lansarea sistematica a unei instigari la nerespectarea regulilor provoaca consecinte foarte periculoase”.

Alte 315 noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore, astfel ca bilantul a ajuns la 24.045, fiind a cincea zi consecutiv in care numarul imbolnavirilor trece de 300. Totodata, s-au inregistrat 12 decese, numarul total fiind de 1.512, a anuntat duminica Grupul de Comunicare Strategica.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here