Premierul Ludovic Orban a respins acuzatiile de manipulare a datelor privind pandemia de coronavirus pe care le-a adus Guvernului presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

0
5

Ludovic Orban: ”Toate datele care sunt date publicitatii sunt date reale, reprezinta adevarul. Imi pare rau ca o spun, dar cele peste 1.300 de decese stau marturie pentru faptul ca virusul este periculos si ca virusul poate ucide.
Nu Guvernul da publicitatii datele. Tot procesul de diagnosticare este un proces coordonat de Ministerul Sanatatii si de Institutul National de Sanatate Publica.

Diagnosticarea se face la niste centre acreditate, care centre sunt in spitale, inclusiv in spitale aflate in subordinea autoritatilor locale. Toate datele privitoare la pacienti sunt date care sunt comunicate public, care nu pot fi in niciun fel modificate.

Sa lansezi o asemenea acuzatie fara nicio dovada reprezinta un gest iresponsabil si un act profund imoral pentru ca face parte dintr-o campanie instrumentata de PSD, care urmareste sa-i determine pe oameni sa nu respecte regulile.

Parca vor sa le faca rau oamenilor numai ca sa obtina castiguri electorale. Este un comportament inacceptabil, un comportament pe care il resping categoric si pe care il condamn public. Virusul este un pericol, virusul se raspandeste in comunitate, masurile pe care le-am stabilit sunt masuri care urmaresc protejarea sanatatii populatiei.
Oricine instiga la nerespectarea acestor masuri pune in pericol sanatatea si viata cetatenilor. ”

Citeste si ...  Premierul Ludovic Orban a fost sambata dupa-amiaza in Centrul Vechi din Bucuresti

Fara a prezenta nicio dovada, presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a pretins ca numarul crescut de cazuri de imbolnavire cu coronavirus prezentat de autoritati in ultimele zile face parte din ”manipularea” pregatita de catre Guvern, intrucat PSD nu a anuntat daca va vota sau nu starea de alerta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here