Premierul Ludovic Orban anunta data alegerilor locale! La nivelul actual al infectarilor cu siguranta organizam alegerile …

0
21

Premierul Ludovic Orban a anuntat faptul ca saptamana viitoare va fi adoptat proiectul de lege prin care se stabileste data alegerilor locale, care vor avea loc in data de 27 septembrie. Orban a explicat ca in cazul in care se va pastra nivelul actual de raspandire a coronavirusului, atunci cu siguranta vor fi organizate alegeri.

”Propunerea noastra pentru data alegerilor locale este 27 septembrie. Saptamana viitoare vom adopta proiectul de lege prin care se stabileste data alegerilor si evident o serie de alte masuri, dintre care unele sunt legate de protectia celor care sunt implicati in procesul electoral .

Obiectivul nostru este sa reducem numarul infectarilor, dar, sigur, nu a crescut atat de ingrijorator cum incearca unii sa spuna. Altii vorbesc despre acest virus ca despre o simpla gripa si indeamna romanii la nerespectarea masurilor de siguranta.

La nivelul actual de raspandire (a virusului n.r.) cu siguranta vom avea alegeri. ”, a spus Ludovic Orban.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  A aparut in Monitorul Oficial ! Accesul in sali de fitness DOAR cu programare. Numar LIMITAT de clienti. EVITAREA folosirii consecutive a aparatelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here