Premierul Ludovic Orban : Mai vor ca oameni ca Florin Iordache sa ajunga in fruntea institutiilor statului?

0
11

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este nevoie de alegeri parlamentare, adaugand ca in cazul in care scrutinul programat pentru 6 decembrie nu se va desfasura, persoane ca Florin Iordache si Renate Weber vor fi instalate in continuare in fruntea institutiilor cheie ale statului.

Ludovic Orban: ”Derularea campaniei electorale nu reprezinta niciun risc suplimentar, privitor la raspandirea virusului. In cazul in care candidatii respecta regulile, nu exista niciun fel de risc pentru a creste raspandirea virusului. Ziua in care organizam procesul de vot este organizata de asemenea natura incat omul sa poata merge in siguranta la vot.

Este nevoie de alegeri parlamentare, ii indemn pe oameni sa-si puna intrebarea: o mai vor pe Renate Weber in fruntea Avocatului Poporului? Daca nu o sa facem alegeri, Renate Weber o sa ramana in fruntea Avocatului Poporului si o sa fie in continuare responsabila pentru sesizari la Curtea Constitutionala care au dus la cresterea dramatica a numarului de infectari.

Mai vor ca oameni ca Florin Iordache sa ajunga in fruntea institutiilor statului? Daca nu mai vor ca oameni ca Florin Iordache sa ajunga in fruntea institutiilor statului, este nevoie de alegeri. Mai vor ca PSD-ul sa casapeasca economia, sa inventeze noi si noi acte normative care sa duca Romania inspre faliment si inspre prapastie economica? Daca nu mai vor, atunci este nevoie de alegeri. Democratia inseamna alegeri.

In toate tarile europene s-au organizat alegeri, indiferent ca au fost alegeri prezidentiale, parlamentare sau locale, au fost organizate la termen. In Statele Unite, desi Statele Unite se confrunta cu cel mai mare numar de infectari, se organizeaza alegerile prezidentiale, pentru ca asta inseamna democratia, inseamna puterea cetateanului de a decide viitorul Romaniei.

Din 4 in 4 ani, cetateanul transfera puterea pe care o detine catre corpul reprezentativ ca sa duca Romania in directia pe care vrea cetateanul sa o duca. Astazi, PSD-ul duce Romania intr-o directie contrara vointei care exista astazi in societatea romaneasca.”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here