Premierul Ludovic Orban : Putem prelungi starea de alertă. Nu putem vorbi de un al doilea val de coronavirus

0
8

Premierul Ludovic Orban susține că această creștere a numărului de cazuri care se consemnează în România nu reprezintă un al doilea val de coronavirus pentru că virusul n-a dispărut total din interiorul comunității.

”Nu i-aș spune val doi, i-am fi putut spune așa dacă ar fi dispărut total virusul în comunitate. Noi am luat măsuri de relaxare, pe baza unor evaluări, pe baza unor analize a specialiștilor pe fiecare domeniu în parte. Evident, contactul dintre oameni este mult mai mare, există o creștere pe care o urmărim cu mare atenție

Starea de alertă ne conferă posibilitatea de a lua măsuri. În cadrul stării de alertă, dacă va fi nevoie să luăm alte măsuri decât măsurile pe care le-am luat odată cu adoptarea ordinelor comune și a Hotărârii de Guvern, atunci le vom lua.

Starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile, analizăm ce se va întâmpla în cadrul acestor 30 de zile și în funcție de asta vom lua măsuri”, a spus Ludovic Orban.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Mihai Firică, secretar de stat în Ministerul Culturii: Susținem introducerea sectoarelor culturale și creative în Planul de redresare economică al UE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here