Premierul Nicolae Ciucă a cerut ordine maximă în implementarea proiectelor: Nu se poate să mai asfaltăm dacă nu s-a realizat canalizarea

0
258

Premierul Nicolae Ciucă a atenționat că primarii din România trebuie să gândească cu cap proiectele pe care vor să le realizeze cu bani europeni sau cu fonduri de la stat sau prin PNRR.

„Ar fi de neiertat să nu putem duce la bun-sfârșit tot ce înseamnă proiecte de reformă, de investiții, cu bani europeni. E omenește a greși, dar aici nu putem să greșit pe programe cu fonduri europene, care înseamnă dezvoltarea cu adevărat a țării noastre”, a explicat Ciucă pe tema PNRR.

În ceea ce privește viitoarea tranșă de fonduri europene, Ciucă a cerut maximă organizare pentru accesarea fondurilor europene. „E nevoie și de o complementaritate, pentru că de multe ori de exemplu s-a asfaltat, dar nu se realizase canalizarea, vă rog ca toate aceste oportunități, trebuie să transmitem acest mesaj către toți reprezentanții administrațiilor locale”, a spus Nicolae Ciucă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here