Premierul Nicolae Ciucă a declarat vineri, într-o videoconferință cu prefecții, că primarii trebuie să vorbească cu cetățenii despre pericolul incendiilor.

0
137

Premierul Nicolae Ciucă a declarat vineri, într-o videoconferință cu prefecții, că primarii trebuie să vorbească cu cetățenii despre pericolul incendiilor. Apelul vine după ce secretarul de stat în MAI Raed Arafat a spus că, în ultimele 24 de ore, au ars 1207 de hectare în diferite zone ale țării.

„Ca și suprafețe arse ieri au fost 1207 ha în diferite zone ale țării”, a spus Raed Arafat.

Premierul Nicolae Ciucă a intervenit: „Este extrem de mult. Solicit prefecturilor să discute cu toți primarii, cu toate autoritățile administrativ locale ca cetățenii să fie informați, să conștientizeze pericolul. Riscul este amplificat de temperaturile foarte ridicate și cred că partea aceasta de prevenție este foarte importantă, pentru că oamenii nu au timp să citească presa sau să privească la televizor, au tot felul de munci în derulare, motiv pentru care cred că prevenția și informarea sunt cele care pot să ne ajute în efortul pe care îl facem”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here