Premierul Nicolae Ciuca: Asa cum am promis, punem in aplicare masurile de protejare a cetatenilor romani si economiei, cuprinse in programul guvernamental ”Sprijin pentru Romania”

0
158

Primele carduri catre romani pe care vor fi incarcate voucherele sociale in valoare de 250 lei au fost distribuite, incepand de ieri, de Posta Romana. Incarcarea voucherelor pe carduri se va face dupa ce se incheie procesul de distribuire, incepand cu data de 20 iunie 2022.

Angajatii operatorului national de servicii postale distribuie populatiei cu venituri reduse un prim lot de peste 35.000 de carduri electronice in judetele Ilfov, Braila, Buzau, Olt si Galati. Urmatorul lot de aproape 300.000 de carduri va fi livrat de angajatii postali saptamana viitoare, la nivelul intregii tari. Dintre acestea, aproximativ 55.000 de carduri vor ajunge la beneficiarii din Bucuresti.

“Le multumesc ministerelor si companiilor nationale si private, care s-au mobilizat exemplar si s-au sincronizat, astfel incat distribuirea cardurilor sa inceapa mai devreme decat termenul estimat initial.
Aproximativ 3 milioane de persoane – pensionari, persoane cu dizabilitati, familii cu venituri mici si persoane fara adapost – vor beneficia de aceste vouchere o data la doua luni, bani pe care ii vor putea folosi pentru cumpararea de produse alimentare.
Valoarea totala a ajutoarelor se ridica la 3,1 miliarde lei si vor fi acordate in patru transe, pana la finalul anului.”,a declarat Premierul Nicolae Ciuca.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here