Premierul Nicolae Ciucă: Continuăm măsurile pentru punerea în aplicare a programului ”Sprijin pentru România”.

0
244

„Continuăm să protejăm românii de creșterile de prețuri – așa cum ne-am asumat în pachetul Sprijin pentru România – și să luăm măsuri care stimulează economia”, a scris prim-ministrul Nicolae Ciucă, pe Facebook.

„În ședința de Guvern de astăzi, am adoptat mai multe proiecte importante. Unul dintre acestea este amânarea ratelor bancare pentru o perioadă de 9 luni. De amânare pot beneficia atât persoanele fizice, cât și companiile care întâmpină dificultăți cauzate de creșterea prețurilor și de inflație.

Prelungim până la sfârșitul anului Programul IMM Invest Plus, pentru a sprijini antreprenorii care se confruntă cu un deficit de lichidităţi.

Am adoptat totodată un set de măsuri care vizează jaloanele și țintele din PNRR. Este un efort instituțional care trebuie continuat, pentru a obține rezultatele pe care ni le-am propus, cu beneficii concrete pentru români”, a precizat Nicolae Ciuca.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here