Premierul Nicolae Ciucă, despre protestul din 10 august: Oameni nevinovaţi au căzut victime violenţelor nejustificate

0
246

Premierul Nicolae Ciucă spune, la patru ani de la protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei, că „oameni nevinovaţi au căzut victime unor violenţe nejustificate” şi să asigurări că actuala coaliţie de guvernare garantează dreptul la liberă exprimare.

„Au trecut patru ani de la protestul din 10 august, din Piața Victoriei, în care oameni nevinovați au căzut victime unor violențe nejustificate. Vă asigur că actuala coaliție de guvernare garantează dreptul la liberă exprimare și niciodată nu vom permite ca astfel de proteste să degenereze în violențe.

De la nivelul Guvernului, vom pune la dispoziția justiției tot ceea ce este necesar, astfel încât dosarul de investigare a celor întâmplate să poată fi dus la capăt. Cei vinovați de evenimentele petrecute în urmă cu patru ani trebuie să răspundă în fața legii.

Jandarmeria este o instituție fundamentală în arhitectura statului, cu principala menire să garanteze siguranța cetățeanului. Cei vinovați de exces sau abuz în exercitarea atribuțiilor funcționale trebuie să fie trași la răspundere, în conformitate cu prevederile legale.”, a declarat Premierul Nicolae Ciucă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here