Premierul Nicolae Ciucă, în vizită la fabrica Ford din Craiova

0
277

Premierul Nicolae Ciucă participă la evenimentul prilejuit de preluarea oficială a fabricii Ford Craiova de către Ford Otosan.
Acesta va fi însoţit la Craiova de ministrul Economiei, Florin Spătaru.
Cel mai mare producător de vehicule comerciale din Europa preia proprietatea fabricii din Craiova și promite investiții de aproape jumătate de miliard de euro.

Premierul se va întâlni cu preşedinte Ford Europa, Stuart Rowley, cu managerul general Ford Otosan, Guven Ozyurt, şi cu preşedintele Ford România, Josephine Payne.
Acordul prin care Ford Otosan, cel mai mare producător de vehicule comerciale din Europa, preia proprietatea fabricii Ford din Craiova a fost finalizat cu succes.

Ford a transferat proprietatea asupra fabricii sale din Craiova, care produce vehicule şi motoare, către Ford Otosan, permiţând astfel companiei să-şi extindă operaţiunile la nivel internaţional.

Tranzacția are loc în interiorul unui grup de afaceri în care Ford este puternic implicat, iar operațiunea este numită „transfer de proprietate”, nu „vânzare” efectivă. Ford spune că a investit 2 miliarde de euro la Craiova și a produs un milion de mașini în 13 ani.
Ulterior, Nicolae Ciucă va vizita fabrica Ford Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here