Premierul Nicolae Ciucă, preocupat de românii cu alergii: Premierul cere intervenția Ministerului Mediului împotriva ambroziei

0
269

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, în şedinţa Executivului, că o chestiune care cred că trebuie să facă obiectul unei abordări anticipative este cea legată de ambrozie. Şeful Executivului a cerut Ministerului Mediului cât şi celorlalte instituţii cu responsabilităţi în domeniu să înceapă de pe acum să urmărească aplicarea legii pentru a evita efectele produse de această plantă.

”O chestiune care cred că trebuie să facă obiectul unei abordări anticipative este cea legată de ambrozie. Ştim cât de mulţi români suferă din cauza acestei plante. Există deja lege, există şi măsuri care trebuie luate în acest sens.

Vă rog, Ministerul Mediului cât şi celelalte instituţii cu responsabilităţi în domeniu să înceapă de pe acum să urmărească aplicarea legii şi a prevederilor în vigoare, pentru a evita efectele produse de această plantă”, a mai spus premieru.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here