Premierul Romaniei, Ludovic Orban vine azi la Uzina Ford Craiova …

0
4

Premierul Romaniei , Ludovic Orban vine azi la Uzina Ford Craiova pentru a discuta cu echipa manageriala a companiei . Este a doua vizita pe care Ludovic Orban o realizeaza in cateva luni ..

„Am vizitat secția de montaj, care m-a impresionat atat prin inzestrările extrem de moderne, prin gandirea fiecărei operaţiuni, cat şi prin faptul că este intr-o continuă imbunătățire, intr-o permanentă perfecționare, care duce la creșterea calității, la scăderea costurilor și chiar la, să spun, o manevrare mai ușoară din punct de vedere al angajaților in realizarea diferitelor operațiuni pe care trebuie să le realizeze. Practic, compania Ford a investit din 2008 pană astăzi un miliard și jumătate de euro in Romania, construind o fabrică foarte modernă, o fabrică care are o contribuție majoră la dezvoltarea economică a zonei și a Romaniei, care este pe locul doi ca exporturi intre companii și care, iată că, prin ultimul produs, chiar are proiecte extrem de ambițioase.” declara Ludovic Orban la prima vizita la uzina Ford Craiova .

Citeste si ...  Marcel Vela cere mobilizarea maxima dupa valul de violente din ultima perioada!

La finalul vizitei , Ludovic Orban va avea o conferinta de presa .. incepand cu ora 11:00 ..

Premierul Romaniei , Ludovic Orban continua programul cu o vizita la Uzina Dacia de la Mioveni .

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here