Președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu : Începând de luni 01.02.2021 toate casele teritoriale de pensii din țară vor demara procesul de evaluare a tuturor dosarelor de pensii din sistemul public aflate în plată.

0
28

„La propunerea Președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, doamna Ministru Raluca Turcan a emis ordinul nr.108 din 28.01.2021 prin care se creează cadrul legal de începere a procesului de evaluare a dosarelor de pensie în vederea recalculării.
Această operațiune se va întinde pe o perioadă de timp de până la 18 luni de zile și va viza evaluarea a aproximativ 5 milioane de dosare de pensie.

În videoconferința de vineri 29.01.2021 la care a participat și doamna Ministru Raluca Turcan , fiind în vizită la Casa Județeană de Pensii Sibiu, am stabilit primele măsuri organizatorice împreună cu directorii caselor teritoriale de pensii pentru a putea demara acest proces de evaluare a dosarelor de pensie.

Începând de săptămâna viitoare, la nivelul caselor teritoriale de pensii se vor crea celule de lucru care vor începe evaluarea dosarelor de pensie ca etapă premergătoare recalculării.
Am încredere totală în colegii mei din teritoriu privind gestionarea acestui demers și sunt convins că vom duce la îndeplinire tot ce ne propunem în perioada următoare.” a declarat Președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here