Presedintele Klaus Iohannis : Sunt îngrijorat de numărul tot mai mare de persoane infectate cu noul coronavirus.

0
5

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat unitatile mobile ATI de la Romexpo impreuna cu premierul Ludovic Orban, ministrii de Interne si al Sanatatii, Marcel Vela, respectiv Nelu Tataru, si seful DSU, Raed Arafat.

“Sunt îngrijorat de numărul tot mai mare de persoane infectate cu noul coronavirus. S-a renunțat la anumite restricții și nu dorim să le reimpunem, pentru că vrem să revigorăm activitatea economică. Dar, dragi români, virusul nu pleacă în vacanță.

Este în comunitate și trebuie să ne ferim de el, ascultând ceea ce ne spun specialiștii. Masca vă protejează şi îi protejează pe ceilalţi, distanţa trebuie păstrată peste tot unde se poate, iar igiena mâinilor este extrem de importantă. Această nouă normalitate nu poate fi un succes fără respectarea acestor norme minimale, a acestor reguli de bun-simț esențiale.

Îmi doresc, în același timp, să fie tot mai puțini pacienți care necesită terapie intensivă, totuși avem noi facilități și în acest sens. Am fost impresionat de cele 4 unități mobile de terapie intensivă cu dotări de ultimă oră pe care le-am vizitat astăzi.

Citeste si ...  Darius Vâlcov, intră la Pușcărie! A fos condamnat la 6 ani și 6 luni pentru corupție

Acestea reprezintă rezultatul unui parteneriat foarte frumos între autoritățile statului, mediul privat, firme, fundații, persoane fizice, voluntari și arată un nivel înalt de disponibilitate pentru implicarea în proiecte importante pentru societate. Mulțumesc tuturor celor implicați!”. a afirmat Presedintele Klaus Iohannis.

 

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here