Presedintele Klaus Iohannis : Unitatile mobile ATI – o mare reusita

0
4

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat unitatile mobile ATI de la Romexpo impreuna cu premierul Ludovic Orban, ministrii de Interne si al Sanatatii, Marcel Vela, respectiv Nelu Tataru, si seful DSU, Raed Arafat.

„Este impresionant ce am vazut astazi impreuna, aceste patru tiruri care, fiecare dintre ele, are o functiune completa de sectie de terapie intensiva, cu toata aparatura necesara si aceste unitati vor putea fi folosite acolo unde este nevoie – si acum, pentru pacienti COVID. (…)

Ele vor fi gestionate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si vor fi folosite la nevoie. Este, pe de alta parte, rezultatul unui parteneriat foarte frumos – si vreau sa subliniez acest lucru: achizitia si dotarea acestor unitati mobile de terapie intensiva sunt rezultatul unei colaborari foarte bune intre autoritatile statului, mediul privat, firme, fundatii, persoane fizice, voluntari – si iata ca se poate.

Vreau sa multumesc tuturor celor implicati pentru acest proiect care, din punctul meu de vedere, reprezinta o mare reusita. Este o colaborare si vreau sa multumesc celor implicati din partea Guvernului, din partea Departamentului de Situatii de Urgenta, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, firme private, fundatii, voluntari. Toti au contribuit, unii cu bani, altii cu munca.

Citeste si ...  Documentul oficial integral : Toate masurile de relaxare care vor intra in vigoare din 1 iunie.

Au existat actiuni de strangere de fonduri si vreau sa multumesc si persoanelor individuale, persoanelor fizice care au donat bani pentru acest proiect”. a afirmat Presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a aratat ca dotarile unitatilor mobile ATI sunt de ultima ora.

„Sunt convins ca atunci cand va fi nevoie de ele, vor fi extrem de utile”, a spus Klaus Iohannis.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here