Presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea: Echipa PNL va incheia un parteneriat cu doljenii, parteneriat ce consta in drepturi ale cetetenilor si obligatii ale noastre

0
2

Stefan Stoica, Presedintele PNL Dolj, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, ministrul Tineretului si Sportului , Ionut Stroe, deputatul Nicolae Giugea au participat, duminica, la intalniri cu autoritatile locale din comunele Bucovat, Plenita, Maglavit, Poiana Mare si municipiul Calafat.

Cu acest prilej, reprezentantii PNL Dolj au reafirmat ca Doljul si regiunea Olteniei nu mai pot ramane in zona subdezvoltarii si a lipsei de investitii in care a fost tinuta de guvernarea PSD, care a condus la scaderea nivelului de trai si la plecarea oamenilor in alte zone din tara sau strainatate.

Mario Ovidiu Oprea: “V-am rugat sa ne vedem aici, in comuna Bucovat, deoarce dorinta noastra este sa stam cat mai putin in sediul partidului si mult mai mult in mijlocul cetatenilor si in localitatile judetului nostru.

De fapt, ce ne dorim prin aceasta echipa si mai puternica decat cele cu care am venit in fata dumneavoastra pana acum: ne dorin sa le explicam doljenilor, ca incheiem, in perioada de 4 ani care urmeaza, un parteneriat cu ei, parteneriat care are subliniata ideia de drepturi ale cetetenilor doljeni si obligatii ale noastre, ale celor care urmam sa fim alesi de catre doljeni, iar acest parteneriat sa contina, bineinteles, momente de bilant, momente cu precizie de ceas, in care sa ne intalnim , sa vorbim despre stadiul fiecarei lucrari din acest judet si despre nivelul de trai .

Citeste si ...  PSD nu are limite! Folosește persoanele vârstnice pentru a frauda alegerile!

Ne vom intalni foarte des in aceasta campanie pe care o dorim diferita, fata de campaniile celorlate partide, o campanie in care noi sa ne daruim locuitorilor judetului Dolj, locuitorilor fiecarei localitati in parte din judet”.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here