Presedintele PNL Dolj, deputatul Stefan Stoica : Domnul presedinte Orban a fost si este un sustinator al tuturor investitiilor importante in judetul Dolj

0
48

Presedintele PNL Dolj, deputatul Stefan Stoica, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa organizata cu prilejul vizitei presedintelui Camerei Deputatilor, ca domnul Ludovic Orban a fost si este un sustinator al tuturor investitiilor importante in judetul Dolj.

”Doresc sa ii multumesc pe aceasta cale domnului Ludovic Orban, presedinte al Camerei Deputatilor pentru prezenta in judetul Dolj. Domnia sa, dupa cum bine stiti,  a fost si este un sustinator al tuturor investitiilor importanate in acest judet. Multi ani de zile am fost vitregiti de investitii guvernamentale, din pacate nu au fost pregatite proiecte pentru aceasta zona, in ultimii 8 ani de guvernare PSD.

Daca se lucreaza la Drumul Expres Craiova – Pitesti astazi, se lucreaza pentru ca studiul de fezabilitate a fost facut in 2008. Dupa cum bine stiti, legatura spre vest, legatura oltenilor spre vest, in tot ceea ce inseamna investitiile care ar putea sa vina, o dorinta mai veche a europarlamentarului Marian Jean Marinescu, nu a gasit sustinere in randul majoritatii care a fost la momentul respectiv, din 2012 pana in 2019, in jurul PSD.

PSD spus ca de ce nu am prins acest drum in PNRR! Dansii ar trebui sa stie ca nu se pot finanta prin PNRR, daca nu au studiu de fezabilitat. Reprezentantii PSD nu au lasat nici macar studiul de fezabilitate. Ar fi fost bine si acele borduri pe care le-au lasat pe Drumul Craiova-Pitesti. In ceea ce priveste aceasta investitie majora: CN Carol I. Dupa cum bine stiti, de pe vreme domnului Solomon s-a incercat alocari de bani, era donnul profesor Barbu, directorul Colegiului si s-au facut mici lucrari de intretinere. Tot timpul administratia locala PSD a spus ca incearca sa gaseaca solutii.  In 2018, nici dupa 6 ani de zile nu au depus la CNI, nici indicatorii tehnici nu au fost aprobati”, a declarat deputatul Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj.

Sursa Cronica Olteniei 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here