Președintele USR, Cătălin Drulă : Grindeanu a abandonat Oltenia.

0
244

Președintele USR, Cătălin Drulă, a prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă la Craiova, regresul proiectelor din cadrul „Pachetului Oltenia”, lansat anul trecut în mandatul său la Ministerul Transporturilor. Acesta a arătat cu date concrete cum dezinteresul și incompetența lui Sorin Grindeanu, PSD, au dus la șantiere înghețate și proiecte anulate.

➡️ Drumul Expres Craiova – Pitești: lucrările pe lotul 1 (Craiova) sunt blocate, pe tronsonul 4 încă nu este rezolvată birocrația
➡️ Drumul de mare viteză Craiova – Lugoj: ​Cătălin Drulă este primul care a demarat acest proiect după ce niciun politician nu a făcut nimic 30 de ani. Sorin Grindeanu a îngropat acest proiect, anulând licitația.
➡️ Drumul Expres Craiova – Tg. Jiu: un proiect foarte întârziat, studiul de fezabilitate trebuia să fie gata și proiectul tehnic predat în primăvara lui 2023.
➡️ Centura Craiova Sud: încă un proiect care progresează rușinos: lucrări incipiente, într-un ritm anemic, constructor demobilizat, nici 10% stadiu fizic, implicare zero din partea lui Grindeanu și a guvernanților locali.
➡️ Drumul de legătură de la Uzina Ford la Drumul Expres Craiova – Pitești: Cătălin Drulă a scos anul trecut de la sertar și acest proiect, a lansat licitația de proiectare, a venit Grindeanu și a anulat-o. A anulat-o de trei ori până acum.
➡️ Calea ferată Craiova – București: ​în mandatul lui Cătălin Drulă, în 2021, s-au investit peste 40 de milioane de lei și a prins în PNRR încă 120 de milioane de euro pe lucrări punctuale în zonele critice, înlocuire șină, traversă, piatră spartă, macaze, acolo unde există restricții de viteză. Din păcate, CFR nu a reușit nici până azi să contracteze aceste lucrări, ba mai mult, din 20 de loturi licitate, 14 au fost anulate.
➡️ Calea ferată Craiova – Caransebeș: Cătălin Drulă a lăsat la CFR un contract de proiectare în etapa finală, anul trecut în septembrie, cu ultimul aspect birocratic – acordul de mediu pe ultima sută de metri. A trecut un an și Sorin Grindeau încă nu a reușit să lanseze licitația pentru lucrări.
Grindeanu a abandonat Oltenia. PSD reprezintă doar propriul interes.
USR este principala forță de opoziție, singurul partid liberal și modernizator din Dolj și România.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here