Prim-ministrul Florin Cîţu: La mulți ani, Europa!

0
189

În fiecare an, pe data de 9 mai se aniversează Ziua Europei. Pe lângă această semnficaţie, 9 mai marchează şi Ziua Independenţei României şi a sfârşitului celui de-al doilea război mondial.

„Ziua Europei are o semnificație deosebită pentru Uniunea Europeană, statele membre și cetățeni, în contextul în care efectele pandemiei încă se resimt. Iar apartenența noastră la Uniunea Europeană înseamnă, pe înțelesul tuturor, acces la suficiente doze de vaccin pentru România.

Din 2007 suntem parte din această mare familie europeană. Iar pandemia a arătat cât de importantă este solidaritatea în aceste vremuri dificile.
În curând, vom beneficia de 29 de miliarde de euro, bani pe care îi vom folosi la dezvoltarea României și la redresarea sectoarelor economice afectate de pandemie.

Mă voi asigura de acest lucru săptămână viitoare, când voi discuta cu oficialii europeni la Bruxelles. Este esențial să continuăm pe direcţia de creştere economică, toți indicatorii de până acum ne arată că suntem pe drumul cel bun.

Succesul nostru va fi și succesul Uniunii Europene.
La mulți ani, Europa!” a declarat Prim-ministrul Florin Cîţu .

Prim-ministrul Florin Cîţu: Ziua Europei are o semnificație deosebită pentru Uniunea Europeană, statele membre și…

Publicată de Guvernul României pe Duminică, 9 mai 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here