Prima CARUTA confiscata in Craiova, după ce proprietarul a aruncat gunoiul pe câmp

0
64

În data de 18.03.2021,în jurul orelor 07 50 Dispeceratul Politiei Locale Craiova a informat ca un echipaj al Politie Locale a identificat un cetățean cu un atelaj ,încărcat cu deșeuri menajere și animaliere pe un teren viran din municipiul Craiova.

În urma verificării de către o echipa de comisari,s-a constatat ca pe acest teren se afla cantități importante de diferite tipuri de deșeuri provenite din abandonari.

Persoana fizica care deține acest atelaj a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 15.000 lei,caruta a fost confiscata iar deșeurile au fost predate operatorului de Salubritate Craiova,costul acestora fiind suportat de către acesta.

In urma cu 8 zile , inspectorii au dispus confiscarea unei autoutilitare și sancționarea proprietarului autovehiculului cu o amendă în valoare de de 15.000 lei . Camioneta a fost transportată la sediul RAT Craiova, de către un șofer angajat RAT și a fost însoțită de echipaje ale Poliției Locale. Ulterior, aceasta a fost sigilată de către Garda de Mediu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here