Primăria Bechet a fost amendată de comisarii Gărzii de Mediu

0
156
O echipa de comisari din cadrul GNM CJ Dolj a efectuat o actiune de inspectie in orasul Bechet, zona Zootehniei, pentru a verifica masurile luate de autoritatile locale dupa autosesizarea comisarului general al GNM, Octavian Berceanu, privind starea de salubrizare a localitatii.
Pentru neconformitatile constatate, UAT Bechet a fost sanctionata cu amenda in valoare de 5000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 211/2011 privind regimul deseurilor.
„Chiar in ziua inspectiei, Primaria Bechet a organizat o actiune de salubrizare a zonei la care au participat aproximativ 50 persoane, angajati ai primariei si voluntari. De pe o suprafata de aproape 6 ha au fost adunate 4500 kg deseuri de plastic, care au fost preluate de operatorul de salubritate al judetului Dolj. Speram ca aceasta actiune sa fie un exemplu pentru localitatile a caror stare de salubritate lasa de dorit.” au declarat comisarii Gărzii de Mediu Dolj.
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here