Primăria Craiova amendată de Poliție, după accidentele cauzate de polei!

0
68
65 / 100

Conform JurnalulOlteniei, Primăria Craiova a primit o amendă de 7250 de lei, după ce străzile din Craiova au devenit de necirculat, miercuri dimineața. Craiovenii au întâmpinat probleme atât pe șosele, cât și pe trotuare, iar poleiul a provocat mai multe accidente în oraș.

Lia Olguța Vasilescu a încercat să explice faptul că autoritățile competente au făcut tot ce a ținut de ele pentru a nu se ajunge într-o astfel de situație și le-a certu șoferilor să fie mult mai atenți.

„Deși am primit alerta meteo de polei doar la ora 7 dimineața, încă de la miezul nopții s-a acționat prin împrăștiere de material antiderapant pe principalele artere de circulație și pe străzile în pantă. Au fost folosite 100 de tone de sare, în timpul nopții și în această dimineață, pe străzi, iar de la 7 dimineața, lucrătorii de la Salubritate au împrăștiat sare și pe trotuare. Atragem atenția conducătorilor auto că, deși pe străzi s-a împrăștiat material antiderapant, carosabilul rămâne umed, iar viteza de mers trebuie adaptată la condițiile meteo. Nu am avut niciun incident pe străzile în pantă, în schimb avem pe arterele principale, din cauza circulației cu viteză neadaptată la condițiile meteo”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Foto: facebook/Info Trafic Craiova și dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here