Primăria Isalnita este somată să apere interesele cetățenilor comunei in privinta reducerii taxei pe gunoi

0
46

Taxa pe gunoi in judetul Dolj este un jaf pus la cale de PSD prin anumite persoane . Numarul celor care nu accepta acest lucru a crescut odata cu cresterea nejustificata a pretului .

Locuitorii comunei Isalnita au semnat „Inițiativă cetățenească” iar acum asteapta ca Primaria Isalnita sa faca demersurile necesare pentru reducerea taxei de gunoi ..

„Organizația PNL Isalnita, împreună cu consilierul local PMP, Lazeanu Pavel, a depus un proiect de hotărâre intitulat „Inițiativă cetățenească”, prin care Primăria Isalnita este somată să apere interesele cetățenilor comunei și să facă demersurile necesare reducerii taxei pe gunoi sau încetarea colaborării cu societatea responsabilă.
Aceasta este dorința tuturor locuitorilor localității Isalnita.
Proiectului i-au fost atașate semnăturile cetățenilor care susțin cele mai sus menționate și un articol din presă din care reiese cum ca alte primării din județul Dolj au luat deja poziție împotriva acestor aspecte.” se arata in comunicatul emis de PNL Isalnita ..

Primăria Isalnita este somată să apere interesele cetățenilor comunei in privinta reducerii taxei pe gunoi

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here